TOKO KAMPOENG

TOKO KAMPOENG Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1265 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Kampoeng. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:27 Erg smakelijk en sappig, goed warm, vlot bezorgd. We gaan hier vaker bestellen.
23 sep 2022 om 22:15 Helaas niet gekregen wat we besteld hadden. Gebeld en reactie was dat de website nog niet is bijgewerkt. Erg jammer. Eten was wel prima
23 sep 2022 om 21:01 Heerlijk! Aanrader.
21 sep 2022 om 20:22 Voor herhaling vatbaar! Alles was lekker. De gebakken kip in een jasje was alleen wat droog.
20 sep 2022 om 21:01 Erg lekker. Groenten had iets meer gemogen.
19 sep 2022 om 10:39 Heerlijke roti!
14 sep 2022 om 19:58 Was erg lekker niet precies op tijd.
10 sep 2022 om 21:01 Voor de eerste keer besteld, netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd. Eten was erg lekker, zeker een aanrader!
10 sep 2022 om 20:44 Eerste keer dat we wat besteld hebben. We hebben echt heerlijk gegeten. Vaak smaakt alles bij een rijsttafel een beetje hetzelfde en zit er teveel saus overheen zodat je niet echt weet wat je eet. Hier echt niet. Het was echt prima Dank jullie wel.
9 sep 2022 om 19:05 Heerlijk gegeten Nasi rames vegetarisch en klein. Dank je wel
8 sep 2022 om 19:08 As always super good!
8 sep 2022 om 7:04 Geweldig, kan het zelf niet beter doen! Goed warm, we hebben genoten! Wij bestellen zeker nog eens! Super!